Firmaprofil

ServoTech er en dansk ejet handelsvirksomhed, der i mere end 25 år har markedsført en række internationale anerkendte agenturer, der alle er kompetente leverandører til industrien. Vores produktprogram indeholder mange vigtige komponenter til maskinbyggere og virksomheder med produktionsudstyr.

ServoTech A/S blev grundlagt i 1997. ServoTech blev oprettet som en handelsvirksomhed, for de produkter, der udgjorde kernen i de specialmaskiner som moderselskabet fremstillede. I 2002 købte en gruppe af ServoTech’s medarbejdere ServoTech af moderselskabet. Siden 2002 er nogle af ServoTech’s ejere fratrådt virksomheden pga. pension. I dag er det de tilbageværende ejere Henrik Søholm og Tage Selbo, der fører ServoTech videre.

I samarbejde med vores kunder finder ServoTech den optimale løsning, udfra de kravspecifikationer som kunden har til den enkelte opgave. Vi er også behjælpelige ved service, reparationer samt udskiftning og opgradering af bestående anlæg.

I ServoTech har vi fokus på kvalitetsprodukter. Vi har et godt og langvarigt samarbejde med vores leverandører, så vi har et indgående kendskab til deres produktprogram. Det langvarige samarbejde medfører hurtig hjælp, og at leverandørerne lytter til os i forhold til forbedring af eksisterende produkter, samt idéer til nye produkter.